Omega zoekt voor diverse dagbehandelingsgroepen:

Assistent begeleiders – inval en tijdens de vakantieperiodes

Collega Chantal: “Als assistent begeleider probeer je samen met je collega’s de behoeften en wensen van de deelnemers in kaart te brengen en uit te voeren zodat zij een zinvolle dag beleven. Als assistent heb je veel contact en het ‘klein‘ kijken daarbij vind ik heel erg mooi. Door het oppikken van kleine signalen leer je de deelnemers goed kennen en kun je je zorg daar weer op afstemmen. Dat is toch geweldig!”

Wie zoeken wij?

Wij zijn per direct op zoek naar Assistent Begeleiders op invalbasis voor werkdagen tussen 09.00 – 16.00, voor de vervanging van collega’s die met zwangerschapsverlof gaan, ook zoeken wij invalkrachten voor de vakantieperiodes.

De werkzaamheden bestaan uit:

  • Ondersteunen en begeleiden van de kinderen en volwassenen
  • Uitvoeren van (individuele/groeps) activiteiten t.b.v. dagbehandeling
  • ADL werkzaamheden
  • Geven van medicatie en sondevoeding (na scholing)

Wat vragen wij?

Voor de functie van Inval Assistent Begeleider vragen wij bij voorkeur een afgeronde verpleegkundige opleiding óf een MBO opleiding op niveau 3 of 4 (maatschappelijke zorg, verzorgende, sociaal pedagogisch werk). Wij vragen enige werkervaring met de doelgroep, belangrijk is affiniteit met kinderen en volwassenen met een zeer ernstige meervoudige beperking.

Wat bieden wij?

Een baan als invalkracht in een bijzondere werkomgeving met een prettige werksfeer waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Een kleinschalige organisatie die in ontwikkeling is en waar ieders specifieke deskundigheid belangrijk is.

Je krijgt een nulurencontract of een oproepovereenkomst met een aantal vaste uren tussen de 2 – 26 uur. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie van Inval Assistent Begeleider is ingeschaald in FWG 35.

Is dit wat voor jou?

Neem dan contact op met de managers zorg Ria Weitkamp, Ellen van Breemen of Sebastian Kampa, zij zijn te bereiken op tel. 020-6994225. Je kan je sollicitatie richten aan de afdeling HR HR@stichtingomega.nl.