Assistent begeleiders (flex) met en zonder verpleegkundige taken

Collega Chantal: “Als assistent begeleider probeer je samen met je collega’s de behoeften en wensen van de deelnemers in kaart te brengen en uit te voeren zodat zij een zinvolle dag beleven. Als assistent heb je veel (lichamelijk) contact en het ‘klein‘ kijken daarbij vind ik heel erg mooi. Door het oppikken van kleine signalen leer je de deelnemers goed kennen en kun je je zorg daar weer op afstemmen. Dat is toch geweldig!”

Wie zoeken wij?
Wij zijn voor diverse dagbehandelingsgroepen per direct op zoek naar assistent begeleiders, we zoeken ook assistent begeleiders met verpleegkundige taken, voor werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur.

Wat ga je doen?
De werkzaamheden bestaan uit:

  • ondersteunen en begeleiden van de kinderen en volwassenen
  • uitvoeren van individuele en groepsactiviteiten t.b.v. dagbehandeling
  • ADL-werkzaamheden
  • geven van medicatie en sondevoeding (na scholing)
  • verpleegkundige taken: verrichten van diverse verpleegkundige handelingen, onderdeel van het verpleegkundig team en verpleegkundige achterwacht

Wat vragen wij?
Voor de functie van assistent begeleider met verpleegkundige taken beschik je over een afgeronde verpleegkundige opleiding op MBO 4 niveau. Voor de functie van assistent begeleider vragen we een MBO-opleiding op niveau 3 of 4 (maatschappelijke zorg, verzorgende, sociaal pedagogisch werk). Wij vragen enige werkervaring met de doelgroep, belangrijk is affiniteit met kinderen en volwassenen met een zeer ernstige meervoudige beperking.

Wat bieden wij?
Een baan als invalkracht in een bijzondere werkomgeving met een prettige werksfeer waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Een kleinschalige organisatie die in ontwikkeling is en waar ieders specifieke deskundigheid belangrijk is.
Je krijgt een min/max-arbeidsovereenkomst met een aantal vaste uren tussen de 2 en 28 uur of een nulurenovereenkomst. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie van assistent begeleider is ingeschaald in FWG 35, de functie van assistent begeleider met verpleegkundige taken is ingeschaald in FWG 40.

Interesse?

Krijg je een glimlach op je gezicht bij het lezen van deze vacature, reageer dan!  Wij zien uit naar een gesprek met jou. Je sollicitatie kan je per mail richten aan hr@stichtingomega.nl.

Heb je nog vragen? Bel met een van onze zorgmanagers Helga Balk, Sebastian Kampa, Ellen van Breemen of Ria Weitkamp, tel. 020-699 4225. Of neem een kijkje op onze facebooksite.