Een collega over het werken als Helpende: “Geen dag is hetzelfde! Wat ik leuk vind is de samenwerking, het ondersteunen van je directe collega’s en de diversiteit in het werk. Maar het allerleukste is de tijd die je als helpende hebt in het contact met de deelnemers. Dat geeft enorm veel voldoening”.

 

Wij zoeken voor meerdere dagbesteding groepen een Helpende of Assistent begeleider, voor ondersteuning bij ADL (algemeen dagelijkse handelingen)

Voor 5 dagen per week, 6 uur per dag

 

Wat ga je doen?

De Helpende ondersteunt bij diverse ADL taken zoals eten en drinken, ondersteunt bij activiteiten en zorgmomenten op de groep(en) en bij huishoudelijke taken.

De Assistent begeleider heeft naast ADL werkzaamheden ook als taak het ondersteunen en begeleiden van kinderen op de groep, het uitvoeren van (individuele/groeps) activiteiten t.b.v. dagbehandeling en het geven van medicatie en sondevoeding (na scholing).

Wie zoeken wij?

Voor de functie van Helpende vragen wij minimaal een opleiding Helpende op niveau 2.

Ervaring met de doelgroep of in de zorg is prettig.

Voor de functie van Assistent begeleider vragen wij bij voorkeur een afgeronde verpleegkundige opleiding óf een MBO 3/4 opleiding (maatschappelijke zorg, verzorgende, sociaal pedagogisch werk).

 

Wat bieden wij?

Een baan in een bijzondere werkomgeving met een prettige werksfeer waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Een kleinschalige organisatie die in ontwikkeling is en waar ieders specifieke deskundigheid belangrijk is en waar mogelijkheden zijn voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Gehandicaptenzorg.  Je krijgt een contract voor 5 dagen per week, 6 uur per dag.  Een ander aantal uren per week is bespreekbaar. Een Helpende is ingeschaald in FWG 25, de functie van Assistent begeleider in FWG 35.

 

Enthousiast en wil je meer informatie?

Voor meer informatie kan je ook contact opnemen met Ellen van Breemen, Ria Weitkamp of Sebastian Kampa, managers zorg te bereiken op tel. 020-699 4225.

Solliciteren kan met een mail met je CV en motivatie naar HR@stichtingomega.nl