Een collega over het werken als Helpende:

Geen dag is hetzelfde! Wat ik leuk vind is de samenwerking, het ondersteunen van je directe collega’s en de diversiteit in het werk. Maar het allerleukste is de tijd die je als helpende hebt in het contact met de deelnemers. Dat geeft enorm veel voldoening”.

Omega zoekt een Helpende

Voor meerdere dagbestedingsgroepen

Voor 26 uur per week, werkdagen door de week

6 uur per dag, tussen 9.30 en 16.00 uur

Omega is goed bereikbaar met de tram en met de bus

Wat ga je doen?

Ondersteunen bij diverse taken zoals eten en drinken (ADL), ondersteunen bij activiteiten en zorgmomenten op de groep(en), ondersteunen bij huishoudelijke taken.

Wie zoeken wij?

Voor de functie van Helpende vragen wij minimaal een afgeronde opleiding Helpende op niveau 2.

Enige ervaring met de doelgroep is prettig.

Wat bieden wij?

Het contract dat we bieden is voor 26 uur per week, 6 uur per dag. Maar een ander aantal uren is ook bespreekbaar.

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie van Helpende is ingeschaald in FWG 25.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie kan je bellen met Ellen van Breemen, Ria Weitkamp, Sebastian Kampa of Helga Balk, managers zorg tel. 020-6994225.

Of neem een kijkje op de website www.stichtingomega.nl of de Facebookpagina van Omega.

Wil je solliciteren?

Ja graag! Met een motivatiebrief en je CV voor 20 juni 2022 per mail aan de dienst HR:  HR@stichtingomega.nl