Een collega over het werken als assistent begeleider bij Omega: “Als assistent begeleider kwam ik bij Omega in een warm bad terecht. Het werk dat ik doe is heel afwisselend; ik verleen zorg, ik stem de (ontwikkelings-) activiteiten af op de deelnemer zodat zij een zinvolle dag beleven en ik werk samen met collega’s. Ik vind het ‘klein’ kijken en het inspelen op de signalen van de deelnemers heel erg belangrijk en waardevol. Zo leer je de deelnemers beter kennen en kun je de zorg weer afstemmen op hun behoeften”.

Wij zijn voor diverse dagbehandeling groepen per direct op zoek naar:

 

Assistent begeleider 2 – 19,5 uur per week – voor onze flexpool

Assistent begeleider 21,6 uur per week – voor vast op een groep met volwassen deelnemers

 

De werkzaamheden bestaan uit:
• Ondersteunen en begeleiden van de kinderen en volwassenen
• Uitvoeren van (individuele/groeps) activiteiten t.b.v. dagbehandeling
• ADL werkzaamheden
• Geven van medicatie en sondevoeding (na scholing)

Wat vragen wij?
Voor de functie van Assistent Begeleider vragen wij bij voorkeur:
een afgeronde verpleegkundige opleiding óf een MBO-4 opleiding (maatschappelijke zorg, verzorgende, sociaal pedagogisch werk). Ervaring met de doelgroep is prettig maar niet noodzakelijk, belangrijk is affiniteit met kinderen en volwassenen met een zeer ernstige meervoudige beperking.

Wat bieden wij?
Een baan als Assistent begeleider in een bijzondere werkomgeving met een prettige werksfeer waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Een kleinschalige organisatie die in ontwikkeling is en waar ieders specifieke deskundigheid belangrijk is.
Je krijgt een contract van een jaar. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie van Assistent Begeleider is ingeschaald in FWG 35.

Is dit wat voor jou?
Neem dan contact op met Ellen van Breemen of Ria Weitkamp,  managers zorg, zij zijn te bereiken op tel. 020-6994225.

Je kan je sollicitatie per mail richten aan de afdeling HR: HR@stichtingomega.nl.