Wij zijn voor diverse dagbehandeling groepen per direct op zoek naar Assistent Begeleiders op invalbasis voor werkdagen tussen 09.00 – 16.00, ook zoeken wij invalkrachten voor de vakantieperiodes.

De werkzaamheden bestaan uit:
• Ondersteunen en begeleiden van de kinderen en volwassenen
• Uitvoeren van (individuele/groeps) activiteiten t.b.v. dagbehandeling
• ADL werkzaamheden
• Geven van medicatie en sondevoeding (na scholing)

Wat vragen wij?
Voor de functie van Inval Assistent Begeleider vragen wij bij voorkeur
een afgeronde verpleegkundige opleiding óf een MBO-4 opleiding (maatschappelijke zorg, verzorgende, sociaal pedagogisch werk). Ervaring met de doelgroep is prettig maar niet noodzakelijk, belangrijk is affiniteit met kinderen en volwassenen met een zeer ernstige meervoudige beperking.

Wat bieden wij?
Een baan als invalkracht in een bijzondere werkomgeving met een prettige werksfeer waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Een kleinschalige organisatie die in ontwikkeling is en waar ieders specifieke deskundigheid belangrijk is.
Je krijgt een oproepovereenkomst, met een aantal vaste uren tussen de 4 – 13 uur. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie van Inval Assistent Begeleider is ingeschaald in FWG 35.

Is dit wat voor jou?
Neem dan contact op met Helga Balk, zij is te bereiken op tel. 020-6994225. Je kan je sollicitatie richten aan de afdeling HR: HR@stichtingomega.nl.