Vacature Inval Keuken medewerker

Wie zoeken wij?

Wij zijn per direct op zoek naar een keuken medewerker op invalbasis. De werkdagen-en tijden worden flexibel ingezet van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 – 16.30 uur.

Als keuken medewerker verricht je huishoudelijke werkzaamheden binnen het dagbehandelingscentrum, je zorgt voor maaltijden en dranken volgens voedingslijsten en je brengt ze naar de groep. Je verricht ook overige huishoudelijke werkzaamheden.

Wat vragen wij?

Voor de functie van inval keuken medewerker is keukenervaring vereist, belangrijk is het hebben van affiniteit met mensen met een ernstige meervoudige beperking.

Wat bieden wij?

Een baan als invalkracht in een bijzondere werkomgeving met een prettige werksfeer waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Een kleinschalige organisatie die in ontwikkeling is en waar ieders specifieke deskundigheid belangrijk is. Een oproepovereenkomst met salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingeschaald in FWG 20.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact op Heleen Vissers, manager ondersteunende diensten, zij is te bereiken op tel. 020-6994225. Je kan je sollicitatie richten aan de afdeling HR HR@stichtingomega.nl.