Voor onze groep Kano zoeken wij een

Persoonlijk Begeleider voor 4 dagen per week

Collega Heidi: teamspirit, betrokkenheid en humor geven ons elke dag weer veel werkplezier, samen met onze lieve deelnemers. Een belangrijk aandachtspunt op onze sensorisch rustige groep is dat je goed de subtiele manier van communiceren van onze deelnemers moet kunnen verstaan.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een Persoonlijk Begeleider voor Kano voor 4 dagen in de week. De Persoonlijk Begeleider coördineert de zorg rondom de deelnemers.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Ondersteunen en begeleiden van kinderen en volwassenen
  • Coördineren van diverse en afwisselende taken op de groep
  • Uitvoeren van (individuele/groeps) activiteiten t.b.v. dagbehandeling
  • Geven van medicatie en sondevoeding en andere medisch noodzakelijke handelingen (na scholing)

Wat vragen wij?
Voor de functie van Persoonlijk Begeleider vragen wij bij voorkeur een HBO opleiding óf minimaal een MBO-4 opleiding op verpleegkundig of pedagogisch gebied. Bij de MBO opgeleide kandidaat is relevante werkervaring een vereiste met daarnaast bereidheid tot het volgen van een aanvullende training of opleiding. Affiniteit met onze doelgroep staat voorop!

Wat bieden wij?
Salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Gehandicaptenzorg. De functie van Persoonlijk Begeleider is ingeschaald in FWG 45.

Interesse?
Krijg je een glimlach op je gezicht bij het lezen van deze vacature, reageer dan! Wij zien uit naar een gesprek met jou. Meer inlichtingen kun je krijgen bij een van onze zorgmanagers (tel. 020 – 699 4225). Je sollicitatiebrief (motivatie met CV) kun je tot 4 september mailen aan hr@stichtingomega.nl.