Voor de vroegbehandelingsgroep Kikker van Stichting Omega zoeken wij per direct een

Persoonlijk begeleider voor 24-36 uur per week, ter vervanging van een zwangere collega

 

Een collega over de groep Kikker:

Kikker is een vroegbehandelingsgroep, wij bieden een intensieve observatie en behandeling aan jonge kinderen in de leeftijd van 0-5 jaar met een complexe ontwikkelingsachterstand op meerdere gebieden (motorisch, lichamelijk, zintuiglijk en/of verstandelijk). Ook de gezondheid en de sociaal-emotionele ontwikkeling van deze kinderen is vaak kwetsbaar. Soms is er een duidelijke diagnose en prognose, vaak echter nog niet en valt er nog veel te ontdekken. Ouders zijn belangrijke gesprekspartners bij de beeldvorming, observatie en behandeling. Vaak komen zij hun kind zelf brengen en halen waardoor er dagelijks overleg plaats vindt met ouders en de lijntjes kort zijn. Daarnaast hanteert de vroegbehandeling een methodische cyclus waarbij de frequentie van kindbesprekingen bij de start hoger ligt dan de reguliere groepen van Omega.

Wij werken transdisciplinair, dat wil zeggen dat begeleiders en therapeuten nauw samenwerken. Dagelijks vinden er therapieën plaats op de groep waarbij therapeuten hun bevindingen en tips direct kunnen delen met de begeleiders en vice versa.

Ben jij nieuwsgierig, houd je van spelenderwijs ontdekken en wil je nauw samenwerken met ouders en een multidisciplinair team, pak dan deze unieke kans“.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een Persoonlijk begeleider voor 24-36 uur in de week. De Persoonlijk Begeleider coördineert de zorg rondom de kinderen en is samen met collega’s verantwoordelijk voor alle kinderen in de groep.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Ondersteunen en begeleiden van kinderen
  • Coördineren van diverse en afwisselende taken op de groep
  • Uitvoeren van (individuele/groeps) activiteiten t.b.v. dagbehandeling
  • Geven van medicatie en sondevoeding en andere medisch noodzakelijke handelingen (na scholing)

Wat vragen wij?

Voor de functie van Persoonlijk Begeleider vragen wij bij voorkeur een HBO opleiding óf minimaal een MBO-4 opleiding op verpleegkundig of pedagogisch gebied. We vragen relevante werkervaring. Bij de MBO opgeleide kandidaat is daarnaast bereidheid tot het volgen van een aanvullende training of opleiding een vereiste.

Wat bieden wij?

Je krijgt een tijdelijk contract voor de duur van het zwangerschapsverlof van onze collega. Salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Gehandicaptenzorg. De functie van Persoonlijk Begeleider is ingeschaald in FWG 45, minimaal € 2.381,- en maximaal € 3.452,- bruto bij een 36-urige werkweek.

Interesse?

Krijg je een glimlach op je gezicht bij het lezen van deze vacature, reageer dan! Wij zien uit naar een gesprek met jou.

Inlichtingen bij de manager zorg Ellen van Breemen, te bereiken op tel. 020-699 4225

Of neem een kijkje op de website of de Facebookpagina van Omega.

Solliciteren? Ja graag, per email t.a.v. afdeling HR, mailadres HR@stichtingomega.nl.