Omega zoekt voor de groep Zilvermeeuw per direct een Persoonlijk begeleider voor 3 à 4 dagen per week

 

een collega over Zilvermeeuw:

“Hou je van uitdaging, heb je genoeg energie en vind je een gezellige werksfeer erg belangrijk dan is Zilvermeeuw echt iets voor jou”

 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een Persoonlijk Begeleider voor 3 à 4 dagen in de week. De Persoonlijk Begeleider coördineert de zorg rondom de kinderen en is samen met collega’s verantwoordelijk voor alle kinderen in de groep.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Ondersteunen en begeleiden van de kinderen
  • Coördineren van diverse en afwisselende taken op de groep
  • Uitvoeren van (individuele/groeps) activiteiten t.b.v. dagbehandeling
  • Geven van medicatie en sondevoeding en andere medisch noodzakelijke handelingen (na scholing)

 

Wat vragen wij?

Voor de functie van Persoonlijk Begeleider vragen wij bij voorkeur een HBO opleiding óf minimaal een MBO-4 opleiding op verpleegkundig of pedagogisch gebied. Wij vragen relevante werkervaring. Bij de MBO opgeleide kandidaat is daarnaast de bereidheid tot het volgen van een aanvullende training of opleiding een vereiste. Affiniteit met de doelgroep staat voorop!

 

Wat bieden wij?

Een baan in een bijzondere werkomgeving met een prettige werksfeer waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Een kleinschalige organisatie die in ontwikkeling is en waar ieders specifieke deskundigheid belangrijk is. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Gehandicaptenzorg. De functie van Persoonlijk Begeleider is ingeschaald in FWG 45, minimaal € 2.381,- en maximaal € 3.452,- bruto bij een 36-urige werkweek.

Interesse?

Krijg je een glimlach op je gezicht bij het lezen van deze vacature, reageer dan! Wij zien uit naar een gesprek met jou.

Inlichtingen bij Monda Dorssers, manager zorg te bereiken via tel. 020-699 4225.

solliciteren kan per email;  HR@stichtingomega.nl