Persoonlijk Begeleiders voor 3-4 dagen per week,  op werkdagen van maandag tot en met vrijdag

Teamspirit, betrokkenheid en humor geven ons elke dag weer veel werkplezier, samen met onze deelnemers. Een belangrijk aandachtspunt is het goed invoelen in onze deelnemers om hun subtiele manier van communiceren te kunnen verstaan.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar Persoonlijk Begeleiders of mensen die het leuk vinden om toe te groeien  naar deze functie in een ontwikkelingstraject.  De Persoonlijk Begeleider coördineert de zorg rondom de deelnemers en is samen met collega’s verantwoordelijk voor alle deelnemers in de groep.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Ondersteunen en begeleiden van kinderen en volwassenen
  • Coördineren van diverse en afwisselende taken op de groep
  • Uitvoeren van (individuele/groeps) activiteiten t.b.v. dagbehandeling
  • Geven van medicatie en sondevoeding en andere medisch noodzakelijke handelingen (na scholing)

Wat vragen wij?
Voor de functie van Persoonlijk Begeleider vragen wij bij voorkeur een HBO opleiding óf minimaal een MBO-4 opleiding op verpleegkundig of pedagogisch gebied. Daarnaast vragen we relevante werkervaring en bij de MBO opgeleide kandidaat is de bereidheid tot het volgen van een aanvullende training of opleiding een vereiste. Affiniteit met onze doelgroep staat voorop!

Ben je bezig met een van deze opleidingen op MBO-4 of HBO niveau en wil je toegroeien naar deze mooie functie dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Wij bespreken dan welke ontwikkelingsmogelijkheden wij voor je hebben.

Wat bieden wij?
Salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Gehandicaptenzorg. De functie van Persoonlijk Begeleider is ingeschaald in FWG 45.

Interesse?
Krijg je een glimlach op je gezicht bij het lezen van deze vacature, reageer dan! Wij zien uit naar een gesprek met jou.

Wil je meer informatie over Omega kijk dan op onze facebooksite.

Je kan ook bellen met een van onze zorgmanagers Ellen van Breemen, Ria Weitkamp of Sebastian Kampa tel. 020-699 4225.

Solliciteren kan per email naar hr@stichtingomega.nl.