Persoonlijk Begeleiders voor 3-4 dagen per week,  op werkdagen van maandag tot en met vrijdag

Ben je op zoek naar een werkplek in de zorg waar teamspirit, betrokkenheid en humor belangrijke onderdelen in het werk zijn? Lees dan nu zeker verder. Elke dag ervaren we samen met de kinderen én deelnemers van de 18+ groepen veel (werk) plezier! Kun jij je goed invoelen en heb jij de eigenschap om subtiele communicatievormen te verstaan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar Persoonlijk Begeleiders of mensen die het leuk vinden om toe te groeien  naar deze functie in een ontwikkelingstraject.  De Persoonlijk Begeleider coördineert de zorg rondom de deelnemers en is samen met collega’s verantwoordelijk voor alle deelnemers op een (vaste) groep.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Uitvoeren van (individuele/groeps) activiteiten t.b.v. dagbehandeling
  • Ondersteunen en begeleiden van kinderen en volwassenen
  • Coördineren van diverse en afwisselende taken op de groep
  • Geven van medicatie en sondevoeding en andere medisch noodzakelijke handelingen (na scholing)

Wat vragen wij?
Voor de functie van Persoonlijk Begeleider vragen wij bij voorkeur een HBO opleiding óf minimaal een MBO-4 opleiding op verpleegkundig of pedagogisch gebied. Daarnaast vragen we relevante werkervaring en bij de MBO opgeleide kandidaat is de bereidheid tot het volgen van een aanvullende training of opleiding een vereiste. Affiniteit met onze doelgroep staat voorop!

Ben je bezig met een van deze opleidingen op MBO-4 of HBO niveau en wil je toegroeien naar deze mooie functie dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Wij bespreken dan samen welke ontwikkelingsmogelijkheden Omega jou kan bieden.

Wat bieden wij?
Salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Gehandicaptenzorg. De functie van Persoonlijk Begeleider is ingeschaald in FWG 45. Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.

Interesse?
Krijg je een glimlach op je gezicht bij het lezen van deze vacature, reageer dan! Wij zien uit naar een gesprek met jou.

Je kan ook bellen met een van onze zorgmanagers Helga Balk, Ellen van Breemen of Sebastian Kampa tel. 020-699 4225.

Solliciteren? Heel graag je kunt je brief en CV per email sturen naar hr@stichtingomega.nl.

Wil je meer informatie over Omega kijk dan op onze website en op onze facebooksite.