Kom je werken bij een van onze groepen vroegbehandeling? Wij zoeken een

Assistent begeleider       

voor de vakantieperiodes of bij ziekte van een collega

 

Wie zijn wij?

Omega is een dagbehandelingscentrum. Op onze vroegbehandeling groepen bieden wij intensieve observatie en (revalidatie)behandeling aan jonge kinderen in de leeftijd van 0-5 jaar. De kinderen hebben een complexe ontwikkelingsachterstand op meerdere gebieden (motorisch, lichamelijk, zintuiglijk en/of verstandelijk) en een vaak kwetsbare gezondheid. Er wordt een veilige en stimulerende omgeving geboden waarin de kinderen zich binnen hun eigen mogelijkheden verder kunnen ontwikkelen. Er is een nauwe samenwerking met ouders waarbij ook aandacht is voor de manier waarop ouders omgaan met alle zorgen. Samen met het multidisciplinaire team zorg je voor een optimale beeldvorming welke het uitgangspunt is voor behandeling.

Collega’s over de vroegbehandeling:

“Vroegbehandeling is een dynamische groep jonge kinderen. Zij bezoeken de vroegbehandeling vaak 3 à 4 dagen per week waardoor de samenstelling van de groep per dag verschillend is. Als begeleider op de vroegbehandeling creëer je een veilige omgeving en ga je spelenderwijs ontdekken waar de interesses van het kind liggen en hoe je dit kind een volgend stapje in zijn ontwikkeling kan laten maken. Het is vaak een leuke zoektocht die je samen met ouders en het transdisciplinaire team maakt. Wanneer er dan ineens een puzzelstukje op zijn plek valt, is het toch een beetje feest”.

 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een Assistent begeleider-pedagogisch medewerker die het leuk vindt bij ons op de vroegbehandeling te werken bij ziekte of vakantie van een collega. Er is ook mogelijkheid, wanneer het je interesse heeft, te werken op onze kindergroepen (kinderen tot 18 jaar) of volwassengroepen (vanaf 18 jaar). Wij zoeken collega´s tijdens de vakantieperiode, maar ook daarvoor en daarna kun je bij ons blijven werken als invalkracht.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Ondersteunen en begeleiden van kinderen
  • Ouders ondersteunen bij het dagelijks leven met hun kind en bij het ontdekken van een toekomstperspectief.
  • Coördineren van diverse en afwisselende taken op de groep.
  • Uitvoeren van (individuele/groeps) activiteiten t.b.v. dagbehandeling
  • Geven van medicatie en sondevoeding en andere medisch noodzakelijke handelingen (na scholing)

 

Wat vragen wij?

Voor deze functie vragen wij een MBO opleiding op (sociaal) pedagogisch gebied op niveau 3 of 4. Bijvoorbeeld (Gespecialiseerd) Pedagogisch Medewerker of Medewerker Maatschappelijke Zorg op niveau 3 of 4. Bij voorkeur heb je enige werkervaring met de doelgroep, belangrijk is affiniteit met jonge kinderen met een (complexe) ontwikkelingsachterstand. Heb je enige ervaring in het werken met kinderen met een ontwikkelachterstand in de reguliere kinderopvang of heeft dat jouw grote interesse en wil je je meer verdiepen in dit vakgebied dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren.

 

Wat bieden wij?

Een (min/max) arbeidsovereenkomst voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Gehandicaptenzorg.

De functie van Assistent Begeleider is ingeschaald in FWG 35 (minimaal € 2.338,- / maximaal € 3.294,- bruto per maand, bij een 36-urige werkweek).

Interesse?

Krijg je een glimlach op je gezicht bij het lezen van deze vacature, reageer dan! Wij zien uit naar een gesprek met jou.

Inlichtingen bij de managers zorg Ellen van Breemen, Sebastian Kampa of Monda Dorssers te bereiken op tel. 020-699 4225

Voor meer informatie neem een kijkje op de website Ons aanbod – Stichting Omega

Solliciteren?

Ja graag, per email t.a.v. afdeling HR, mailadres HR@stichtingomega.nl.