Omega is voor diverse dagbehandelingsgroepen per direct op zoek naar Assistent begeleiders (flex) voor werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur. We zoeken zowel Assistent begeleiders ingeschaald in FWG 35, als Assistent begeleiders met verpleegkundige taken ingeschaald in FWG 40

Een collega over het werk van een assistent begeleider:

Als assistent begeleider probeer je samen met je collega’s de behoeften en wensen van de deelnemers in kaart te brengen en uit te voeren zodat zij een zinvolle dag beleven. Als assistent heb je veel (lichamelijk) contact en het ‘klein‘ kijken daarbij vind ik heel erg mooi. Door het oppikken van kleine signalen leer je de deelnemers goed kennen en kun je je zorg daar weer op afstemmen. Dat is toch geweldig!”

 

De werkzaamheden bestaan uit:

  • Ondersteunen en begeleiden van kinderen
  • Uitvoeren van (individuele/groeps) activiteiten t.b.v. dagbehandeling
  • ADL werkzaamheden
  • Geven van medicatie en sondevoeding (na scholing)
  • Verpleegkundige taken: verrichten van diverse verpleegkundige handelingen, onderdeel van het verpleegkundig team en verpleegkundige achterwacht

Wat vragen wij?

Voor de functie van Assistent Begeleider vragen wij een MBO opleiding op niveau 3 of 4 (maatschappelijke zorg, verzorgende, sociaal pedagogisch werk). Voor de Assistent begeleider met verpleegkundige taken vragen wij een afgeronde verpleegkundige opleiding. Wij vragen enige werkervaring met de doelgroep, belangrijk is affiniteit met kinderen en volwassenen met een zeer ernstige meervoudige beperking.

Wat bieden wij?

Een baan als invalkracht in een bijzondere werkomgeving met een prettige werksfeer waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Een kleinschalige organisatie die in ontwikkeling is en waar ieders specifieke deskundigheid belangrijk is.

Je krijgt een nulurenovereenkomst of een Min/Max arbeidsovereenkomst met een aantal vaste uren tussen de 2 – 26 uur. Salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Gehandicaptenzorg. De functie van Assistent Begeleider is ingeschaald in FWG 35, de functie van  Assistent Begeleider met verpleegkundige taken in FWG 40.

Interesse?

Krijg je een glimlach op je gezicht bij het lezen van deze vacature, reageer dan! Wij zien uit naar een gesprek met jou.

Inlichtingen bij een van de managers zorg Sebastian Kampa, Ellen van Breemen of Monda Dorssers te bereiken via tel. 020-699 4225.

solliciteren kan per email;  HR@stichtingomega.nl