Omega zoekt per direct een fysiotherapeut voor 32 tot 36 uur per week

 

De werkzaamheden

De werkzaamheden van de fysiotherapeut bestaan uit het geven van individuele behandelingen, therapie in groepsverband en het zorgdragen voor orthesen en voorzieningen. Je levert een bijdrage aan het opstellen van doelen en uitvoeren van het opvoedingsprogramma. Je hebt daarbij een actieve inbreng van fysiotherapeutische inzichten in het transdisciplinaire behandelteam. Je voert zelfstandig fysiotherapeutisch onderzoek uit, stelt behandeldoelen op en gaat hier mee aan de slag binnen je behandelingen en in samenhang met de andere afspraken vanuit het transdiciplinaire behandelteam. Ook rapporteer je aan en evalueer je met andere betrokkenen en/of het team en ouders. In samenwerking met deskundigen van andere disciplines wordt gestreefd naar een optimale behandeling van cliënten en begeleiding van ouders.

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde opleiding fysiotherapie.
  • Ervaring met de doelgroep is prettig maar niet noodzakelijk, belangrijk is het hebben van affiniteit met kinderen en volwassenen met meervoudige beperkingen.
  • Je denkt in de mogelijkheden en niet in de beperkingen van het kind of de volwassene en durft grensverleggend te werk  te gaan.
  • Je weet je behandeldoelen en interventies goed te onderbouwen en te communiceren naar je team, collega’s en ouders en dit te vertalen naar de praktijk door het geven van juiste instructie, voorlichting, uitleg en informatie.
  • Je bent initiatiefrijk en zelfstandig, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt het vermogen om jouw deskundigheid in te zetten ten dienste van het succesvol functioneren van het transdiciplinaire team.
  • Tevens vragen wij de bereidheid aanvullende cursussen te volgen en mee te denken over de toekomst van Omega.

 

Wat bieden wij?

Een baan in een bijzondere werkomgeving met een prettige werksfeer waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Een kleinschalige organisatie die in ontwikkeling is en waar ieders specifieke deskundigheid belangrijk is. Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie tot een vast contract. Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie van fysiotherapeut is ingeschaald in FWG 55.

Interesse?
(Vakinhoudelijke) informatie kan worden verkregen bij de collega’s fysiotherapie, of de manager Ria Weitkamp tel. 020-6994225. Solliciteren kan t.a.v. afdeling HR met een email naar hr@stichtingomega.nl.