Stichting Omega zoekt per 1 juli as een (kinder-) fysiotherapeut (i.o)
Voor de duur van het zwangerschapsverlof van een collega
Voor 30 uren per week, minder uren is ook bespreekbaar

 

Wij zijn op zoek naar een fijne collega, die ons fysiotherapieteam voor een aantal maanden komt versterken op het dagbehandelingscentrum Omega. Ons centrum biedt dagopvang en behandeling aan kinderen en volwassenen met een (zeer) ernstige meervoudige beperking. De nadruk ligt op trans disciplinair samenwerken wat betekent dat je verantwoordelijk bent voor je eigen vakgebied, in nauwe samen werking met andere disciplines onder leiding van de kinderrevalidatiearts en orthopedagoog. Elkaar zien werken en over de grenzen van je eigen vakgebied heen kunnen kijken zijn hierbij van belang.

De werkzaamheden

De werkzaamheden van de fysiotherapeut bestaan onder andere uit; het geven van individuele behandelingen, therapie in groepsverband en het zorgdragen voor orthesen en voorzieningen. Het uitdragen van jouw kennis en je handelen naar je collega’s en ouders staan hierin centraal. Er wordt methodisch gewerkt volgens de voor deze doelgroep ontwikkelde programma´s o.a. LACCS-en het opvoedingsprogramma van Carla Vlaskamp. Hierin lever je, vanuit fysiotherapeutisch vakgebied, een actieve bijdrage aan het opstellen van behandeldoelen en het uitvoeren van het opvoedingsprogramma.

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde opleiding fysiotherapie, eventueel aangevuld met een master kinderfysiotherapeut of kinderfysiotherapeut in opleiding.
  • Ervaring met de doelgroep is prettig maar niet noodzakelijk
  • Je bent creatief en denkt in mogelijkheden en niet in de beperkingen
  • Je weet je behandeldoelen en interventies goed te onderbouwen en te communiceren naar je collega’s en ouders en dit te vertalen naar de praktijk door het geven van juiste instructie en voorlichting.
  • Je bent initiatiefrijk en zelfstandig, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt het vermogen om jouw deskundigheid in te zetten ten dienste van het succesvol functioneren van het transdiciplinair team.

 

Wat bieden wij?

Een baan in een bijzondere werkomgeving met een prettige werksfeer waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Een kleinschalige organisatie die in ontwikkeling is en waar ieders specifieke deskundigheid belangrijk is. Een arbeidsovereenkomst voor de duur van het zwangerschapsverlof (1 juli tot 1 november) met waar mogelijk een uitloop. Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie van fysiotherapeut is ingeschaald in FWG 55.

Interesse?
(Vakinhoudelijke) informatie kan worden verkregen bij de collega’s fysiotherapie (tel. 020-6994225), of manager zorg Ellen van Breemen tel. 020-6994225. Solliciteren kan t.a.v. afdeling HR met een email naar hr@stichtingomega.nl.

Wil je meer informatie over Stichting Omega? Kijk op onze website www.stichtingomega.nl.