Stichting Omega zoekt een initiatiefrijke en zelfstandige Fysiotherapeut 

Vanaf 1 januari tot 1 november 2024 voor 20 uur per week

Vanaf 1 november 2024 voor 14 vaste uren per week, met uitzicht op een vaste aanstelling

Wij zijn op zoek naar een fijne collega, die ons fysiotherapieteam komt versterken op het dagbehandelingscentrum Omega. Ons centrum biedt dagopvang en behandeling aan kinderen en volwassenen met een (zeer) ernstige meervoudige beperking. De nadruk ligt op trans disciplinair samenwerken wat betekent dat je verantwoordelijk bent voor je eigen vakgebied, in nauwe samen werking met andere disciplines onder leiding van de kinderrevalidatiearts en orthopedagoog. Elkaar zien werken en over de grenzen van je eigen vakgebied heen kunnen kijken zijn hierbij van belang.

De werkzaamheden

De werkzaamheden van de fysiotherapeut bestaan uit het geven van individuele behandelingen, therapie in groepsverband en het zorgdragen voor orthesen en voorzieningen. Je levert een bijdrage aan het opstellen van doelen en uitvoeren van het opvoedingsprogramma. Je hebt daarbij een actieve inbreng van fysiotherapeutische inzichten in het transdisciplinaire behandelteam. Je voert zelfstandig fysiotherapeutisch onderzoek uit, stelt behandeldoelen op en gaat hier mee aan de slag binnen je behandelingen en in samenhang met de andere afspraken vanuit het transdiciplinaire behandelteam. Ook rapporteer je aan en evalueer je met andere betrokkenen en/of het team en ouders. In samenwerking met deskundigen van andere disciplines wordt gestreefd naar een optimale behandeling van cliënten en begeleiding van ouders.

 

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde opleiding fysiotherapie.
  • Ervaring met de doelgroep is prettig maar niet noodzakelijk, belangrijk is het hebben van affiniteit met kinderen en volwassenen met meervoudige beperkingen.
  • Je denkt niet in de beperkingen van het kind of de volwassene, maar in de mogelijkheden en durft grensverleggend te werk  te gaan.
  • Je weet je behandeldoelen en interventies goed te onderbouwen en te communiceren naar je team, collega’s en ouders en dit te vertalen naar de praktijk door het geven van juiste instructie, voorlichting, uitleg en informatie.
  • Je bent initiatiefrijk en zelfstandig, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt het vermogen om jouw deskundigheid in te zetten ten dienste van het succesvol functioneren van het transdiciplinaire team.
  • Tevens vragen wij de bereidheid aanvullende cursussen te volgen en mee te denken over de toekomst van Omega.

Wat bieden wij?

Een baan in een bijzondere werkomgeving met een prettige werksfeer waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Een kleinschalige organisatie die in ontwikkeling is en waar ieders specifieke deskundigheid belangrijk is.

We bieden een arbeidsovereenkomst voor 20 uur per week tot 1 november 2024 en voor 14 vaste uren per week vanaf 1 november 2024. Met uitzicht op een vaste aanstelling.

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie van fysiotherapeut is ingeschaald in FWG 55 minimaal € 3.217,- en maximaal € 4.712,- bruto per maand, bij een 36-urige werkweek.

Interesse?

(Vakinhoudelijke) informatie kan worden verkregen bij de collega’s fysiotherapie of bij Ellen van Breemen, manager zorg, tel. 020-6994225.

Solliciteren?

Ja graag! Solliciteren kan vóór 19 januari 2024 t.a.v. afdeling HR, met een email  hr@stichtingomega.nl

Wil je meer informatie over Stichting Omega? Kijk ook op onze Facebookpagina.