Omega zoekt voor de groep Toekan per 1 juli as een Persoonlijk begeleider voor 3 dagen per week

Een collega over de groep Toekan:

Groep Toekan omvat een gemêleerd gezelschap aan lieve deelnemers. Oog voor het individu staat op de voorgrond, maar ook streven wij naar groepsactiviteiten. Grapjes, een beetje gekkigheid, afgewisseld met een dikke knuffel, rust en soms een serieuze noot maakt het een dynamische, afwisselende groep om te werken”

 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een Persoonlijk begeleider voor 3 dagen in de week. De Persoonlijk Begeleider coördineert de zorg rondom de kinderen en volwassenen en is samen met collega’s verantwoordelijk voor alle kinderen en volwassenen in de groep.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Ondersteunen en begeleiden van kinderen en volwassenen
  • Coördineren van diverse en afwisselende taken op de groep
  • Uitvoeren van (individuele/groeps) activiteiten t.b.v. dagbehandeling
  • Geven van medicatie en sondevoeding en andere medisch noodzakelijke handelingen (na scholing)

 

Wat vragen wij?

Voor de functie van Persoonlijk Begeleider vragen wij bij voorkeur een HBO opleiding óf minimaal een MBO-4 opleiding op verpleegkundig of pedagogisch gebied. We vragen relevante werkervaring, bijvoorbeeld ervaring als assistent-begeleider. Bij de MBO opgeleide kandidaat is daarnaast bereidheid tot het volgen van een aanvullende training of opleiding een vereiste.

Wat bieden wij?

Een baan in een bijzondere werkomgeving met een prettige werksfeer waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Een kleinschalige organisatie die in ontwikkeling is en waar ieders specifieke deskundigheid belangrijk is.

Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. Salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Gehandicaptenzorg. De functie van Persoonlijk Begeleider is ingeschaald in FWG 45.

Interesse?

Krijg je een glimlach op je gezicht bij het lezen van deze vacature, reageer dan! Wij zien uit naar een gesprek met jou.

Inlichtingen bij Sebastian Kampa, manager zorg te bereiken via tel. 020-699 4225.

solliciteren kan per email;  HR@stichtingomega.nl