Omega zoekt voor de groep Tuinfluiter per direct een Persoonlijk begeleider voor 24-32 uur per week

Ter vervanging van een collega met zwangerschapsverlof

Collega’s over de groept Tuinfluiter:

Van het omgooien van bekertjes water tot het leeghalen van prullenbakken. Tuinfluiter is een uitdagende en afwisselende groep, maar gezelligheid staat bovenaan. Heb jij de rust, flexibiliteit (en genoeg geduld 😉), dan kan jij onze boefjes aan!

 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een Persoonlijk begeleider voor 24-32 uur in de week. De Persoonlijk Begeleider coördineert de zorg rondom de kinderen en is samen met collega’s verantwoordelijk voor alle kinderen in de groep.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Ondersteunen en begeleiden van kinderen
  • Coördineren van diverse en afwisselende taken op de groep
  • Uitvoeren van (individuele/groeps) activiteiten t.b.v. dagbehandeling
  • Geven van medicatie en sondevoeding en andere medisch noodzakelijke handelingen (na scholing)

 

Wat vragen wij?

Voor de functie van Persoonlijk Begeleider vragen wij bij voorkeur een HBO opleiding óf minimaal een MBO-4 opleiding op verpleegkundig of pedagogisch gebied. We vragen relevante werkervaring, bijvoorbeeld ervaring als assistent-begeleider. Bij de MBO opgeleide kandidaat is daarnaast bereidheid tot het volgen van een aanvullende training of opleiding een vereiste.

Wat bieden wij?

Een baan in een bijzondere werkomgeving met een prettige werksfeer waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Een kleinschalige organisatie die in ontwikkeling is en waar ieders specifieke deskundigheid belangrijk is.

Een arbeidsovereenkomst voor de duur van het zwangerschapsverlof. Dat wil zeggen per direct tot in ieder geval 1 januari 2024, met waar mogelijk uitloop.  Salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Gehandicaptenzorg. De functie van Persoonlijk Begeleider is ingeschaald in FWG 45.

Interesse?

Krijg je een glimlach op je gezicht bij het lezen van deze vacature, reageer dan! Wij zien uit naar een gesprek met jou.

Inlichtingen bij Sebastian Kampa, manager zorg te bereiken via tel. 020-699 4225.

solliciteren kan per email;  HR@stichtingomega.nl