Ben jij op zoek naar een betekenisvolle en uitdagende functie waarin je het verschil kunt maken in het leven van zeer ernstig meervoudig beperkte kinderen en volwassenen? Wil jij deel uitmaken van een trans-disciplinair team dat zich inzet voor de beste zorg en begeleiding?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Omega zoekt per direct een bewegingsagoog voor maximaal 26 uur per week, verdeeld over 3 a 4 dagen, voor de 18+ deelnemers

Wat ga je doen?

Je biedt diverse bewegingsactiviteiten aan onze volwassen deelnemers met uiteenlopende mogelijkheden aan. Activiteiten vinden plaats in het zwembad, de groepsruimte, maar kunnen ook op andere plekken binnen of buiten plaats vinden. Je werkt hierbij intensief samen met de collega´s van de diverse groepen en het paramedisch team.

 

Wie zoeken wij?

  • Je beschikt over een hbo-opleiding richting Bewegingsagogie.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in het geven van bewegingsactiviteiten aan volwassenen met een zeer ernstige verstandelijke en/of fysieke beperking.
  • Je bent enthousiast, pro actief, gedreven en flexibel.
  • Jouw kennis en inzet draagt bij aan de kwaliteit van leven van onze volwassen deelnemers.
  • Je blijft graag op de hoogte van de ontwikkelingen in je vakgebied en bent altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve beweegactiviteiten.
  • Je bent communicatief vaardig en in staat om zowel zelfstandig als in een team goed te functioneren.
  • Je kunt de begeleiders op de groep coachen en aansturen in het ontwikkelen van en invulling geven aan de bewegingsvraag van de cliënt, je werkt hierbij vraaggericht.

 

Wat bieden wij?

Een baan in een bijzondere werkomgeving met een prettige werksfeer. Een kleinschalige organisatie die altijd in ontwikkeling is en waar ieders specifieke deskundigheid belangrijk is.

Je krijgt een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Gehandicaptenzorg.

De functie van de bewegingsagoog is ingeschaald in FWG 45 minimaal € 2.766,- en maximaal € 3.861,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.

Interesse?

Krijg je een glimlach op je gezicht bij het lezen van deze vacature, reageer dan! Wij zien uit naar een gesprek met jou.

Inlichtingen bij Ellen van Breemen, manager zorg te bereiken via tel. 020-699 4225.

solliciteren kan per email, tot uiterlijk 8 januari 2024;  HR@stichtingomega.nl