Omega zoekt voor de groep Tuinfluiter per direct een Assistent begeleider voor 24-32 uur per week

Ter vervanging van een collega met zwangerschapsverlof

Collega’s over de groept Tuinfluiter:

Van het omgooien van bekertjes water tot het leeghalen van prullenbakken. Tuinfluiter is een uitdagende en afwisselende groep, maar gezelligheid staat bovenaan. Heb jij de rust, flexibiliteit (en genoeg geduld 😉), dan kan jij onze boefjes aan!

 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een Assistent begeleider voor 24-32 uur in de week. Dit kan zowel een Assistent begeleider zijn ingeschaald in FWG 35, als een Assistent begeleider met verpleegkundige taken ingeschaald in FWG 40.

De werkzaamheden bestaan uit:

  • Ondersteunen en begeleiden van kinderen
  • Uitvoeren van (individuele/groeps) activiteiten t.b.v. dagbehandeling
  • ADL werkzaamheden
  • Geven van medicatie en sondevoeding (na scholing)
  • Verpleegkundige taken: verrichten van diverse verpleegkundige handelingen, onderdeel van het verpleegkundig team en verpleegkundige achterwacht

Wat vragen wij?

Voor de functie van Assistent Begeleider vragen wij een MBO opleiding op niveau 3 of 4 (maatschappelijke zorg, verzorgende, sociaal pedagogisch werk). Voor de Assistent begeleider met verpleegkundige taken vragen wij een afgeronde verpleegkundige opleiding. Wij vragen enige werkervaring met de doelgroep, belangrijk is affiniteit met kinderen en volwassenen met een zeer ernstige meervoudige beperking.

Wat bieden wij?

Een baan in een bijzondere werkomgeving met een prettige werksfeer waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Een kleinschalige organisatie die in ontwikkeling is en waar ieders specifieke deskundigheid belangrijk is.

Een arbeidsovereenkomst voor de duur van het zwangerschapsverlof. Dat wil zeggen tot in ieder geval 1 januari 2024, met waar mogelijk uitloop.  Salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Gehandicaptenzorg. De functie van Assistent Begeleider is ingeschaald in FWG 35, de functie van  Assistent Begeleider met verpleegkundige taken in FWG 40.

Interesse?

Krijg je een glimlach op je gezicht bij het lezen van deze vacature, reageer dan! Wij zien uit naar een gesprek met jou.

Inlichtingen bij Sebastian Kampa, manager zorg te bereiken via tel. 020-699 4225.

solliciteren kan per email;  HR@stichtingomega.nl