Onze groep omvat een gemêleerd gezelschap aan lieve deelnemers. Oog voor het individu staat op de voorgrond, maar ook streven wij naar groepsactiviteiten. Grapjes, een beetje gekkigheid, afgewisseld met een dikke knuffel, rust en soms een serieuze noot maakt het een dynamische, afwisselende groep om te werken”

 

Omega zoekt voor meerdere groepen per direct een

Persoonlijk begeleider voor 24 uur per week

 

Wat ga je doen?

De Persoonlijk Begeleider coördineert de zorg rondom de kinderen en volwassen deelnemers en is samen met collega’s verantwoordelijk voor alle deelnemers in de groep.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Ondersteunen en begeleiden van kinderen en volwassen deelnemers
  • Coördineren van diverse en afwisselende taken op de groep
  • Uitvoeren van (individuele/groeps) activiteiten t.b.v. dagbehandeling
  • Geven van medicatie en sondevoeding en andere medisch noodzakelijke handelingen (na scholing)

 

Wat vragen wij?

Voor de functie van Persoonlijk Begeleider vragen wij bij voorkeur een HBO opleiding óf minimaal een MBO-4 opleiding op verpleegkundig of pedagogisch gebied. We vragen relevante werkervaring. Bij de MBO opgeleide kandidaat is daarnaast bereidheid tot het volgen van een aanvullende training of opleiding een vereiste.

Wat bieden wij?

Een baan in een bijzondere werkomgeving met een prettige werksfeer waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Een kleinschalige organisatie die in ontwikkeling is en waar ieders specifieke deskundigheid belangrijk is.

Salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Gehandicaptenzorg. De functie van Persoonlijk Begeleider is ingeschaald in FWG 45 minimaal € 2.821.- en maximaal € 3.938,- bruto per maand, bij een 36-urige werkweek.

Interesse?

Krijg je een glimlach op je gezicht bij het lezen van deze vacature, reageer dan! Wij zien uit naar een gesprek met jou.

Inlichtingen bij Monda Dorssers en Sebastian Kampa, managers zorg, te bereiken via tel. 020-699 4225. Of neem een kijkje op onze website en Facebookpagina.

solliciteren kan per email adres;  HR@stichtingomega.nl