Omega zoekt voor diverse dagbehandelingsgroepen:

 

Persoonlijk begeleiders voor 3 à 4 dagen per week

 

Collega Hannie:

Het geeft mij veel voldoening om de deelnemers een zinvolle dag invulling te geven waarin ze gezien worden en er naar ze geluisterd wordt.

 

Wie zoeken wij?

Wij zijn per direct op zoek naar Persoonlijk Begeleiders voor 3 à 4 dagen in de week. De Persoonlijk Begeleider coördineert de zorg rondom de cliënten en is samen met collega’s verantwoordelijk voor alle cliënten in de groep.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Ondersteunen en begeleiden van kinderen en volwassenen
  • Coördineren van diverse en afwisselende taken op de groep
  • Uitvoeren van (individuele/groeps) activiteiten t.b.v. dagbehandeling
  • Geven van medicatie en sondevoeding en andere medisch noodzakelijke handelingen (na scholing)

 

Wat vragen wij?

Voor de functie van Persoonlijk Begeleider vragen wij bij voorkeur een HBO opleiding óf minimaal een MBO-4 opleiding op verpleegkundig of pedagogisch gebied. Bij de MBO opgeleide kandidaat is relevante werkervaring een vereiste met daarnaast bereidheid tot het volgen van een aanvullende training of opleiding. Affiniteit met de doelgroep staat voorop!

 

Wat bieden wij?

Een baan in een bijzondere werkomgeving met een prettige werksfeer waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Een kleinschalige organisatie die in ontwikkeling is en waar ieders specifieke deskundigheid belangrijk is. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Gehandicaptenzorg. De functie van Persoonlijk Begeleider is ingeschaald in FWG 45.

 

Interesse?

Krijg je een glimlach op je gezicht bij het lezen van deze vacature, reageer dan! Wij zien uit naar een gesprek met jou.

Inlichtingen bij de managers zorg Ellen van Breemen, Ria Weitkamp en Sebastian Kampa te bereiken via tel. 020-6994225.

solliciteren kan per email;  HR@stichtingomega.nl.